Vervoersonderzoek onder medewerkers Radboud Universiteit en Radboudumc


Hartelijk welkom bij het vervoersonderzoek van de Radboud Universiteit en het Radboudumc.

 

Welkom bij de vragenlijst van de Radboud Universiteit en het Radboudumc naar het reisgedrag onder medewerkers. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

 

Doel van de vragenlijst

 

Het doel van de enquête is het onderzoeken van het vervoersgedrag van de medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc. Momenteel zijn er problemen met de bereikbaarheid van de Radboud Universiteit en het Radboudumc met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Met het invullen van deze enquête kunt u helpen om deze problemen in kaart te brengen, zodat er oplossingen kunnen worden gevonden voor de bereikbaarheidsproblemen. Tevens wordt de invloed van dit gedrag op het milieu uitgedrukt aan de hand van de ecologische footprint en komt uit de enquête naar voren wat de barrières en motieven zijn voor bepaalde vervoersmiddelen.

 

Vul in en win!

 

Door de enquête in te vullen maakt u kans op mooie prijzen, zoals een cadeaubon voor een fietsenwinkel en gratis dagkaarten voor de NS.

 

Privacy

 

Er wordt in de enquête gevraagd naar uw geslacht, postcode en functie. Deze gegevens zijn nodig om inzicht te krijgen in het mobiliteitsgedrag van de Radboud Universiteit en Radboudumc medewerkers. De gegevens zijn op geen enkele wijze te herleiden naar personen.

 

Als u mee wilt dingen naar de prijzen, hebben we wel uw personeelsnummer nodig.

 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!