Survey Implementatie van Nieuwe Interventies 

Deze survey gaat over het proces van implementatie van nieuwe interventies in een ziekenhuis. De  survey bevat vragen over de hoe de verschillende stappen van het implementatieproces uitgevoerd worden in uw organisatie of op uw afdeling. We schatten dat het invullen van de survey ongeveer 5-10 minuten duurt.

 

Ook als u niet betrokken bent geweest bij het implementeren van nieuwe interventies willen we u vragen om deze survey in te vullen. De survey eindigt dan automatisch na de eerste vier vragen.

 

 

  Een opmerking over uw privacy
Deze enquête is anoniem.
De gegevens die worden vastgelegd over de enquête die u heeft ingevuld bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd. Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.